YOU LITTLE TEAPOT

You Little Teapot er et samarbejdsprojekt mellem keramikeren Lars Christian Rank og forfatteren og billedkunstneren Tomas Lagermand Lundme. En platform, der undersøger et tværfagligt fællesskab, hvor kunst og kunsthåndværk går op i en højere enhed.

You Little Teapot arbejder ud fra en agenda, hvor en form for naiv verdensanskuelse ligger en bund for tekstlige udsagn bl.a. om seksualitet, politik og hverdag, der skrives på krukker af alle størrelser. Krukkerne er Ranks genkendelige porcelænscylindere ligeledes med Ranks abstrakte farvespil af tilfældighed, som Lundmes figurative streg tager sit udgangspunkt i og gør betydningsladet. Derved glider forskellige udtryksformer sammen til ét hele, der tilføjes en tekst, der giver krukken en form for tvetydighed, moral og politisk ståsted.

You Little Teapot bliver en underfundig konstellation af indsigt, en tekst i en umiddelbar barnehøjde med et glimt i øjet, der skubber den forholdsvise genkendelige keramikkrukke ind i en anden tid, en samtid, en nutid. Krukken bliver et udsagn, en form for indlevelse og fortælling.

You Little Teapot /Lars Christian Rank og Tomas Lagermand Lundme, juli 2008.

 

LARS CHRISTIAN RANK


lars(a)rank.dk

www.rank.dk

+45 6177 3993

TOMAS LAGERMAND LUNDME

tomaslagermand(a)hotmail.com

www.tomasll.dk

+45 30246663